26.5 C
Kuala Lumpur
Thursday, April 25, 2024
UtamaBerita UtamaTerhibur dengan 'silap mata' yang dilakukan ibu bapanya, gelak tawa si kecil...

Terhibur dengan ‘silap mata’ yang dilakukan ibu bapanya, gelak tawa si kecil ini pasti buat anda mahu ketawa sama

Anak kecil memang banyak ragam dan telatah lucu yang tersendiri. Terkadang apa yang mereka gelakkan bukanlah sesuatu yang lucu pun tetapi gaya ketawa mereka seolah-olah apa yang dilihat adalah perkara paling lucu di dalam dunia ini.

Buktinya, lihat sahaja kanak-kanak lelaki di dalam video ini yang kelihatannya sangat terhibur dengan ‘silap mata’ yang dilakukan oleh ibu bapanya.

Semuanya bermula apabila ibunya mengambil sebotol air dan diletakkan di dahinya.

Facebook

Mereka kemudian bepegangan tangan selah-olah ketika itulah silap mata tersebut berlaku.

Facebook

Tidak lama selepas itu, si bapa terus mengeluarkan air daripada mulutnya seolah-olah air sebenarnya datang daripada ibunya dan mengalir melalui mereka bertiga selepas mereka berpegangan tangan.

Melihat apa yang berlaku terus membuatkan si kecil itu tergelak besar!

Facebook
Facebook

Mungkin bagi kita apa yang dilakukan oleh pasangan suami isteri ini bukanlah sesuatu yang lucu, tetapi bagi anak kecil mereka tindakan tersebut adalah sesuatu yang sangat kelakar.

Kita yang menonton bukan ketawa kerana ‘silap mata’ ini tetapi kerana lucu melihat tawa si kecil yang bersungguh-sungguh. Tawanya yang comel sudah boleh buatkan ramai yang tergelak sama!

Lihatlah betapa lucunya reaksi si kecil ini:

Facebook

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI