26.6 C
Kuala Lumpur
Wednesday, April 24, 2024
UtamaGlobalPagi yang tenang terganggu dek serangan ‘bobcat’, mujurlah wanita ini diselamatkan suaminya

Pagi yang tenang terganggu dek serangan ‘bobcat’, mujurlah wanita ini diselamatkan suaminya

Pagi seorang wanita dari Carolina Selatan, Amerika Syarikat baru-baru ini difahamkan terganggu setelah diserang oleh seekor kucing spesies ‘bobcat’.

Video insiden itu berjaya dirakamkan kamera litar tertutup (CCTV). Menurut sumber, kucing bobcat atau dikenali sebagai ‘red lynx’ itu berasal dari Amerika Utara.

Foto hiasan/Pixabay

Menerusi video terbabit, dapat dilihat seorang lelaki menyapa seorang wanita yang sedang berjoging di hadapan rumah mereka.

Dan ketika itulah, isterinya tiba-tiba muncul sambil memegang ‘carrier’ haiwan. Seekor kucing bobcat kelihatan melompat dan menyerangnya.

@Evi3Zamora/Twitter

Apa lagi, si isteri pun menjerit ketakutan! Suaminya pula bergegas berlari ke arahnya, mengambil kucing terbabit lantas mencampakkannya pada rumput halaman.

@Evi3Zamora/Twitter

Huru-hara jadinya! Video tersebut mendapat tontonan ramai pengguna di Twitter dan rata-rata mereka tidak puas hati dengan cara lelaki itu mengendalikan keadaan tersebut.

@Evi3Zamora/Twitter

@Evi3Zamora/Twitter

@Evi3Zamora/Twitter

Tidak kurang, ada juga pengguna yang membela tindakan si suami..

@Evi3Zamora/Twitter

Apa pula pendapat anda? Jangan lupa kongsikan bersama ya!

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI