26.5 C
Kuala Lumpur
Tuesday, March 28, 2023

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaBerita UtamaHanya akan tidur apabila mendengar piano, si comel senang terlena apabila mendengar...

Hanya akan tidur apabila mendengar piano, si comel senang terlena apabila mendengar tuannya bermain piano

Kalau sudah sayang pada seseorang, kita pasti akan sanggup untuk melakukan apa sahaja. Apa yang penting, mereka bahagia dan gembira.

Sama juga lah buat pemilik haiwan peliharaan yang sanggup melakukan apa sahaja, malah rela melakukan bermacam perkara asalkan haiwan mereka gembira dan ceria.

Contohnya seperti lelaki ini yang sanggup bermain piano untuk kucingnya. Mana tidaknya, si comel itu biasanya hanya akan tidur apabila mendengar bunyi piano. Lihat sahaja gayanya, seolah-olah sedang menghayati alunan muzik tersebut…

Facebook

Tidak lama selepas itu dia mula ketiduran. Mungkin daripada tadi dia menahan ngantuk dan akhirnya dia tertidur juga. Bunyi piano yang merdu itu seperti sedang mendodoikannya untuk lebih cepat tidur.

Facebook

Buat anda yang sukar tidur, mungkin anda boleh gunakan cara seperti ini untuk tidur. Buka sahaja lagu-lagu yang menenangkan fikiran seperti lagu ‘The Lonely Man’ yang dimainkan oleh lelaki ini. Mana tahu, anda juga akan lebih mudah tidur selepas ini?

Asyik sungguh si comel ini mendengar dan terlena:

Facebook

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI