29.7 C
Kuala Lumpur
Saturday, July 13, 2024
UtamaBerita UtamaLahir dengan bulu yang unik, ramai netizen bandingkan kucing ini dengan selebriti...

Lahir dengan bulu yang unik, ramai netizen bandingkan kucing ini dengan selebriti terkenal

Antara perkara yang seronok dibincang pastinya haiwan peliharaan seperti kucing. Di laman-laman sosial seperti Twitter dan Facebook banyak sekali akaun warganet yang memaparkan gambar dan video tentang haiwan comel itu.

Masing-masing seronok berkongsi cerita tentang kucing mereka dan apa yang pasti tiada yang akan bosan melihat telatah kucing-kucing itu. Selain telatah mereka yang comel dan selamba, rupa dan wajah mereka juga sering menjadi perhatian ramai.

Twitter

Contohnya seperti kucing comel ini mempunyai warna bulu yang sangat unik dan keunikan itu membuatkan dia mirip selebriti Hollywood. Antara yang dibandingkan oleh netizen adalah:

Jim Carrey

Twitter

Oz Perkins

Twitter

Leonard Nimoy

Twitter

Moe Howard

Twitter

Ezra Miller

Pinterest

Lihat sahaja gambarnya sudah boleh membuatkan ramai yang tergelak. Tidak hanya itu, warna bulunya memang mirip dengan gaya rambut kebanyakan watak yang dilakonkan oleh pelakon untuk membawa watak tersebut.

Dengan melihat pada gayanya seperti ini tidak mustahil banyak kucing betina yang pasti akan jatuh hati padanya!

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI