25 C
Kuala Lumpur
Friday, April 23, 2021
Utama Berita Utama Seronok betul Chihuahua ini bermain dengan rama-rama hingga tidak sedar dia sudah...

Seronok betul Chihuahua ini bermain dengan rama-rama hingga tidak sedar dia sudah terjatuh anak tangga

Antara perkara yang paling menyeronokkan bagi mereka yang mempunyai haiwan peliharaan ialah apabila dapat melihat haiwan kesayangan mereka bermain dengan riang.

Terkadang mereka hanya bermain dengan apa yang ada di sekitar mereka. Asalkan perkara tersebut menarik minat mereka. Mereka boleh bermain tanpa henti seolah-olah langsung tidak penat!

Buktinya, lihat sahaja si comel Chihuahua ini yang nampaknya sangat seronok bermain dengan rama-rama.

Facebook

Dia mungkin tidak tahu apa yang sedang berterbangan itu, tetapi kelihatannya dia tidak peduli kerana apa yang penting ‘benda’ berterbangan itu sangat menarik perhatiannya.

Facebook

Si rama-rama juga seperti seronok dapat bermain dengan anjing comel itu. Ia bahkan terus berterbangan di situ. Apa yang lebih lucu Chihuahua ini seronok sangat bermain sehingga tidak sedar dengan anak tangga di situ.

Facebook

Jadinya dia terus terjatuh semasa bermain, tapi, sekali lagi dia tidak peduli dengan apa yang berlaku. Dia bahkan bangun dan terus bermain!

Facebook

Jelas sekali si comel ini tidak memerlukan mainan mahal, cukup dengan rama-rama cantik yang berterbangan sudah boleh membuatkannya gembira!

Lihatlah betapa gembiranya dia:

Facebook

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

TREN TERKINI