29 C
Kuala Lumpur
Saturday, June 15, 2024
UtamaGaya HidupKehidupan yang Sihat Bermula dari "Penapis" yang Hebat! Dunia yang Hebat, Teknologi...

Kehidupan yang Sihat Bermula dari “Penapis” yang Hebat! Dunia yang Hebat, Teknologi Picogram!

Adakah mesin penapis air mesti dimiliki setiap rumah? TEPAT SEKALI!

Tanpa mesin penapis air, badan kita lah yang akan menjadi penapis. Lebih buruk lagi jika kita lupa menukar penapis air secara rutin, akibatnya badan kita akan menapis air yang kotor. 

Kini anda mungkin sedar bahawa nilai kebersihan air yang telah ditulen itu bergantung kepada penapis airnya.

Sekiranya anda risau tentang pencemaran air yang berbahaya dalam bekalan air di rumah anda dan risau akan kebersihan diri dan keluarga, penapis air Picogram dari Korea Selatan dapat menghilangkan semua kerisauan tentang masalah air minuman!

Picogram Co., LTD. yang ditubuhkan pada tahun 2000 merupakan pengeluar kartrij penapis air profesional terkemuka di Korea Selatan. Picogram juga merupakan salah satu daripada beberapa syarikat berteknologi tinggi dan teras dalam bidang penulenan air. Pelanggan Picogram terdiri daripada Malaysia, Amerika Syarikat, Eropah, Australia, Asia Tenggara dan beberapa negara lain. Pada tahun 2005, kartrij penapis air inovatif pakai buang ‘plug and twist’ yang dihasilkan oleh Picogram sendiri telah dijual kepada lebih daripada 20 buah negara dan wilayah di seluruh dunia.

Di Picogram, kami memperkenalkan kartrij penapis air melalui konsep penukaran DIY di mana semua orang boleh menukar penapis air sendiri. Kartrij penapis air Picogram sesuai dengan kebanyakan mesin penapis air di Malaysia. Jadi, tidak perlu risau jika anda menggunakan mesin penapis air jenama lain. Inilah berita baik untuk mereka yang sudah memiliki mesin penapis air. Jangan tinggalkan mesin penapis air anda itu, tidak kira mesin jenama apa pun. Syarikat kami akan membantu anda untuk menggantikan kartrij penapis air untuk mesin tersebut.

Kami memberikan penyelesaian terbaik untuk menukar penapis air dengan memberikan mesin penapis air dan kartrij penapis air ekonomi ke pasaran Malaysia. Kami percaya semua isi rumah memerlukan air minuman yang bersih yang melalui proses penapisan berkualiti dengan kos yang rendah. Bukan sahaja anda dapat menukar penapis air secara mudah, malah sistem penapisan air dari Picogram ternyata berkesan secara maksima.

Rangkaian mesin penapis air Pureal adalah ciptaan Picogram yang menggunakan teknologi terbaik dalam bidang penulenan air. Selepas melalui empat lapisan penyaringan air, kualiti air akan menjadi sangat bersih dan rasanya menjadi segar. Mesin penapis air ini bergantung kepada kualiti air di mana anda tinggal. Oleh kerana setiap elemen penapis mempunyai fungsi yang berbeza dan unik, kami mengingatkan anda supaya pastikan anda membeli penapis air yang betul.

Anda boleh membeli satu unit mesin penapis air Pureal dan akan mendapat satu set kartrij penapis air Pureal secara PERCUMA untuk kegunaan setahun dengan kualiti yang baik. Reka bentuk kartrij penapis air ‘plug & twist’ Pureal membolehkan anda menukar penapis air hanya dalam masa 3 ke 5 saat tanpa sebarang servis penukaran penapis air yang mengambil masa. Betapa mudah dan senang nya penapis air Pureal ini!

Air adalah sumber kehidupan. Air yang bersih merupakan permulaan untuk kehidupan yang sihat. Memilih sumber air yang bersih bermakna anda sedang menikmati gaya hidup yang sihat. Demi kesihatan anda dan keluarga tersayang, pilihlah produk Picogram dan Pureal, penapis air yang dipercayai dari Korea Selatan hari ini!

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI