28.8 C
Kuala Lumpur
Saturday, June 22, 2024
UtamaBerita UtamaKereta penuh dengan patung animasi Stitch, lelaki ini 'murung' selepas pinjam kereta...

Kereta penuh dengan patung animasi Stitch, lelaki ini ‘murung’ selepas pinjam kereta anak buahnya

Kalau lelaki lebih suka mengubah kereta, perempuan pula suka menghias kereta. Jadi, bermacam-macam lah ‘hiasan’ yang diletakkan di dalam kereta supaya kereta sentiasa cantik, kemas dan wangi.

Tidak hanya itu, ada juga yang menghias kereta mengikut minat mereka terhadap sesuatu. Contohnya seperti yang berlaku kepada lelaki bernama Firdaus ini apabila dia meminjam kereta milik anak buahnya.

Memandangkan anak buahnya seorang perempuan, boleh anda bayangkan apa yang diletakkan di dalam keretanya? Percaya atau tidak keretanya penuh dengan patung Stitch!

Mohd Firdaus Jailan/Facebook
Mohd Firdaus Jailan/Facebook
Mohd Firdaus Jailan/Facebook

Kisah lucu itu telah diceritakan oleh Firdaus di laman Facebook miliknya disertakan dengan beberapa kepingan gambar. Jelas sekali kereta tersebut dipenuhi dengan patung animasi Lilo & Stitch ada di mana-mana.

Mohd Firdaus Jailan/Facebook

Sebagai lelaki Firdaus pastinya dia berasa jengkel dengan pemandangan tersebut. Dia bahkan sempat merakam gambarnya dengan reaksi seolah-olah ‘redha’ dengan keadaan kereta tersebut.

Sabar lah, sudah nama pun perempuan… tidak sah kalau tidak menghias kereta dengan benda-benda comel!

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI