26.5 C
Kuala Lumpur
Friday, April 19, 2024
UtamaGlobalSong Joong-Ki umum perkahwinan dan bakal jadi bapa

Song Joong-Ki umum perkahwinan dan bakal jadi bapa

Bintang Vincenzo dan Descendants of the Sun, Song Joong-Ki secara rasmi mengumumkan beliau telah berkahwin dengan pelakon British Katy Louise Saunders.

Dalam surat yang ditulis di kafe peminatnya, Ki Aile dan disahkan oleh agensinya, HighZium Studio pada 30 Januari, pelakon Korea Selatan itu mengumumkan telah mendaftarkan perkahwinan dan isterinya sedang hamil.

Agensi itu menambah majlis resepsi akan diadakan kemudian.

Gambar Soompi

Menerusi Soompi, berikut adalah pengumuman itu kepada peminatnya:

“Helo, ini Joong-Ki. Saya ingin berkongsi janji yang paling gembira dan paling penting dalam hidup saya bersama anda semua. 

Saya telah berjanji kepada Katy Louise Saunders, yang telah menyokong saya dan berkongsi masa berharga bersama, untuk menghabiskan kehidupan berharga bersama-sama.

Beliau mempunyai hati yang baik dan sentiasa menjalani kehidupan dengan penuh semangat. Beliau seorang yang bijak dan menakjubkan, yang saya kagumi. 

Terima kasih kepadanya, saya menjadi insan yang lebih baik.

Sememangnya kami berdua mengimpikan untuk membina keluarga bahagia. Kami telah berusaha keras untuk mengotakan janji masing-masing dan bersyukur kerana kami bakal menerima kehadiran insan baharu tidak lama lagi.

Jadi hari ini, kami telah mendaftarkan perkahwinan kami sebagai pasangan, atas dasar cinta dan kepercayaan yang paling mendalam.

Kami akan terus berjalan ke arah yang sama. Terima kasih kepada semua peminat yang telah memberi sokongan yang tidak berbelah bahagi dari lubuk hati saya.

Saya akan meletakkan lebih semangat dan tanggungjawab untuk menjadi seorang pelakon dan individu yang lebih baik, membalas segala harapan dan sokongan anda di sepanjang kerjaya lakonan saya.

Saya berharap anda semua kekal sihat dan gembira sehingga kita dapat bertemu lagi secara peribadi kelak.”

Gambar Vizaca.com

Aktor itu mengesahkan beliau sedang menjalin hubungan istimewa pada bulan Disember, selepas khabar angin tersebar bahawa teman wanitanya hamil.

Agensinya mengesahkan mereka menjalinkan hubungan cinta pada tahun lalu, tetapi tidak mendedahkan sebarang maklumat tambahan mengenai Katy.

Menurut laporan, Katy adalah bekas pelakon British berusia 38 tahun. Pasangan itu berkenalan melalui rakan dan telah bercinta selama lebih setahun.

Gambar Newsen

Song Joong-Ki nampaknya tidak menyembunyikan hubungan mereka, kerana secara terbuka mengucapkan terima kasih kepada Katy dan anjing mereka semasa ucapan di Anugerah Bintang APAN pada September lalu apabila memenangi anugerah Daesang untuk drama hit Vincenzo.

Menurut halaman IMDb Katy Louise Saunders berketurunan Inggeris dan Colombia. Semasa kecil, pelakon itu berpindah ke Rom, Itali dan telah membintangi filem seperti The Lizzie McGuire Movie, Los Borgia dan Third Person.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI