27.3 C
Kuala Lumpur
Tuesday, July 23, 2024
UtamaGlobalCOVID-19 : Ed Sheeran diuji positif

COVID-19 : Ed Sheeran diuji positif

Penyanyi terkenal antarabangsa, Ed Sheeran memaklumkan kepada umum bahawa dirinya sah dijangkiti dengan wabak COVID-19.

Berita itu dikongsikan sendiri olehnya menerusi laman Instagramnya pada 24 Oktober. “Hai semua, dukacitanya saya diuji positif dengan COVID-19”.

Justeru buat masa ini, beliau memaklumkan bahawa dirinya kini sedang mengasingkan diri serta mematuhi garis panduan yang ditetapkan pihak berkuasa kesihatan di sana.

“Minta maaf kerana kecewakan anda, semoga anda semua selamat”, tulisnya lagi.

Difahamkan bahawa beliau akan terus terlibat dalam wawancara dan persembahan daripada rumah, walaupun sedang menjalani isolasi.

“Ini bermakna saya kini tidak dapat meneruskan komitmen secara peribadi, jadi saya akan lakukan seberapa banyak wawancara atau persembahan daripada rumah”.

Minggu lalu, beliau tampil di London untuk persembahan di hadapan Duke dan Duchness of Cambridge semasa acara perdana Earthshot Prize.

Menurut laporan, beliau dijangka akan melancarkan album terbaharunya yang berjudul “=” (equal) pada Jumaat akan datang.

Sheeran dijadualkan untuk bersama dengan Zane Lowe dari Apple Music pada minggu hadapan dalam kempen promosi untuk memainkan lagu daripada album serta berinteraksi dengan peminatnya.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI