26.8 C
Kuala Lumpur
Friday, February 23, 2024
UtamaBerita UtamaKini dibuka semula, Zoo Negara mula terima kehadiran pengunjung bermula 1 Oktober...

Kini dibuka semula, Zoo Negara mula terima kehadiran pengunjung bermula 1 Oktober ini

Zoo Negara akhirnya membuka pintunya semula untuk pengunjung bermula 1 Oktober 2021.

Berita baik tersebut disampaikan sendiri melalui akaun Facebook rasmi Zoo Negara Malaysia yang mengatakan mereka akan memulakan semula operasi pada 1 Oktober 2021. Apa yang menariknya mereka turut menawarkan 20% diskaun buat 500 pengunjung terawal pada hari tersebut.

Walaupun Zoo Negara mula beroperasi semula standard operasi prosedur (SOP) tetap dilaksanakan. Semua pengunjung dewasa perlu mendapat vaksin lengkap, mengimbas kos aplikasi MySejahtera dan perlu menjaga jarak sosial.

Buat yang baru tahu mengenai berita ini, anda mungkin terlepas peluang untuk mendapatkan diskaun tiket tetapi anda tetap boleh meluangkan masa bersama keluarga dan kawan-kawan dengan menyaksikan pelbagai haiwan dan program yang disediakan pihak Zoo Negara.

Jadi, jangan berlengah lagi! Tempah tiket anda dan habiskan waktu terluang anda di sana.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI