26.8 C
Kuala Lumpur
Friday, February 23, 2024
UtamaBerita UtamaPolis sahkan individu meninggal dunia tepi jalan positif COVID-19

Polis sahkan individu meninggal dunia tepi jalan positif COVID-19

Penghujung bulan lalu, tular akan video seorang lelaki yang ditemui terbaring tidak sedarkan diri di tepi Jalan 3 Tepi Laut, Tanjong Sepat, Kuala Langat.

Video berdurasi 19 saat berkenaan tular di laman media sosial menunjukkan pasukan perubatan sedang melakukan pemeriksaan terhadap seorang lelaki.

Menurut Ketua Polis Daerah Kuala Langat, Supt Ahmad Ridhwan Mohd Nor, kejadian itu dilaporkan orang awam kepada pihaknya pada jam 5 petang.

“Pihak polis kemudiannya telah menghubungi pegawai kecemasan Klinik Kesihatan Tanjung Sepat untuk bantuan ambulans ke lokasi kejadian”.

Menurut Ahmad Ridzwan, lelaki itu berusia 53 tahun telah meninggal dunia di tempat kejadian.

Hasil siasatan awal dalam pada itu mendapati tiada unsur jenayah berkaitan dengan insiden berkenaan.

Mayat kemudian dihantar ke Jabatan Forensik Hospital Banting untuk bedah siasat dan mendapati bahawa lelaki itu positif COVID-19.

Tonton video di sini.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI