32.8 C
Kuala Lumpur
Friday, June 2, 2023
UtamaBerita UtamaCuit tuannya kerana mahukan susu, cara Oyen ini minum susu segar dari...

Cuit tuannya kerana mahukan susu, cara Oyen ini minum susu segar dari lembu memang ‘style’

Buat mereka yang mempunyai haiwan peliharaan biasanya akan menyediakan bekas makanan dan minuman buat haiwan mereka.

Apabila tiba masa untuk makan, mereka hanya akan meletakkan makanan dan minuman supaya mudah untuk haiwan mereka makan dan minum.

Namun, itu hanya kebiasaan ramai orang dan ianya berbeza sekali dengan pemilik kucing berwarna oren ini.

Facebook

Apa yang dilakukan ialah dengan memberi susu segar terus dari lembu kepada kucing orennya. Si Oyen kelihatannya sudah bersedia di sisi tuannya yang sedang memerah susu lembu.

Facebook

Apa yang melucukan ialah perbuatan kucing tersebut yang mencuit tuannya untuk mendapatkan susu. Setiap kali dia mahukan susu dia akan mencuit paha tuannya yang sedang sibuk memerah susu lembu.

Facebook
Facebook

Tidak cukup dengan itu, cara tuannya memberikan susu kepadanya juga agak ‘style’ iaitu dengan memerah susu tersebut terus ke mulut kucingnya.

Kalau orang lain mereka pasti akan menggunakan bekas minuman tetapi lelaki itu terus memerah susu untuk kucingnya. Apa-apa pun gaya Oyen ini minum susu memang paling bergaya!

‘Style’ betul Oyen ni minum :

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI