28.8 C
Kuala Lumpur
Monday, May 27, 2024
UtamaBerita UtamaDuduk seolah-olah membentuk gerabak kereta api, tiga ekor kucing ini sungguh menghiburkan

Duduk seolah-olah membentuk gerabak kereta api, tiga ekor kucing ini sungguh menghiburkan

Kalau sebut sahaja pasal haiwan peliharaan pasti setiap orang punya cerita lucu yang tersendiri. Apa yang lebih menyeronokkan apabila dapat berkongsi cerita-cerita lucu itu bersama orang lain.

Seorang netizen dari Jepun, @katopen9 baru-baru ini turut berkongsi cerita lucu mengenai tiga ekor kucing peliharaannya. Kisah tersebut telah dikongsi di laman Twitter miliknya dan telah menarik pelbagai reaksi umum.

@katopen9/Twitter

Menurut netizen ini ketiga-tiga ekor kucing suka berkumpul di mana dia berada. Antara tempat yang paling suka untuk mereka ‘lepak’ bersama ialah di sofa.

@katopen9/Twitter
@katopen9/Twitter

Apa yang lebih lucu ialah mereka bertiga sering duduk seolah-olah seperti gerabak kereta api iaitu seekor di hadapan, seekor di tengah dan seekor lagi di belakang.

@katopen9/Twitter

Mereka juga sering bertukar posisi seolah-olah ‘kapten’ kereta api perlu bertukar syif kerja. Jadi, mereka akan bergilir-gilir berada di bahagian hadapan untuk ‘memandu’ kereta api.

Persoalannya, mereka hendak ke mana dengan membentuk kereta api tu?

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI