27.4 C
Kuala Lumpur
Monday, May 27, 2024
UtamaBerita UtamaComel dan baik sungguh kucing ini, patutlah ramai warganet yang cemburu dengan...

Comel dan baik sungguh kucing ini, patutlah ramai warganet yang cemburu dengan pemiliknya!

Kucing-kucing yang comel pastinya akan mencairkan hati sesiapa sahaja yang melihatnya. Qianqian, seekor kucing berwarna jingga dengan mata yang besar dan membulat, benar-benar telah mencuri hati ramai warganet.

lookerpets

Pemilik Qianqian, Chen sebelum ini ada berkongsi gambar Qianqian yang sangat comel ketika Qianqian sedang berehat di sisinya di atas katil.

“Buka mata yang mengantuk. Melihat kamu merenung saya dengan sebegitu… beritahu saya bagaimana untuk saya tidak menyayangi kamu!” tulis Chen sambil berkongsi beberapa keping gambar Qianqian yang sedang berehat dengan cara yang paling comel sekali.

ookerpets
ookerpets

Menurut Chen, Qianqian adalah seekor kucing yang sangat baik dan memahami keadaan pemiliknya. Qianqian tidak akan membuat bising ketika Chen sedang tidur kerana Qianqian memahami bahawa Chen sering sibuk dan tidak mempunyai masa tidur yang tetap.

Oleh itu, ketika Chen sedang tidur, Qianqian tidak akan melakukan bunyi bising dan hanya menunggu pemiliknya untuk bangun.

ookerpets

Selain itu, Chen juga berkongsi bahawa Qianqian adalah seekor kucing yang sangat berdikari. Qianqian tidak begitu gemarkan sentuhan, tetapi dalam masa yang sama, Qianqian tetap memerlukan kehadiran pemiliknya.

ookerpets

Walaupun Qianqian mempunyai rupa fizikal yang sangat comel dan boleh membuat sesiapa sahaja melihatnya berasa geram, tetapi kadang-kala, rupa Qianqian ketika sedang tidur ada kalanya agak lucu juga.

Lihat sahajalah gambar ini.

ookerpets
ookerpets

Amboi, selesanya Qianqian berbaring, seperti manusia pula gaya tidurnya!

Semestinya, gambar-gambar Qianqian yang sangat comel ini membuatkan ramai warganet berasa geram dengannya. Malah, ada antaranya yang turut meninggalkan komen, “Saya sedang dilamun cinta,” “Siapa yang perlukan teman lelaki jika ada kucing sebegini,” “Inilah masa untuk menciumnya,” “Matanya sangat cantik!”

ookerpets

Sememangnya, Qianqian mempunyai rupa yang sangat comel. Tambahan pula, Qianqian juga mempunyai personaliti yang menyenangkan pemiliknya, Chen. Jadi, tidak hairanlah apabila ramai yang berasa cemburu dengan Chen!

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI