33.3 C
Kuala Lumpur
Monday, May 27, 2024
UtamaBerita UtamaRestoran McDonald's pertama di Cameron Highlands bakal dibuka tidak lama lagi

Restoran McDonald’s pertama di Cameron Highlands bakal dibuka tidak lama lagi

CAMERON HIGHLANDS – McDonald’s bakal melebarkan sayapnya dengan membuka sebuah lagi rangkaian dan kali ini mereka memilih Cameron Highlands.

Facebook

Menurut status Facebook yang dimuat naik oleh halaman Penang Kini, ternyata restoran tersebut bakal dibuka di Pekan Brinchang. Bersama status tersebut terdapat beberapa keping gambar yang turut dimuat naik bersama.

Facebook
Facebook

Jika sebelum ini hanya terdapat restoran makanan segera seperti KFC di Brinchang serta Marrybrown dan Pizzarella di Tanah Rata. Jadi, pembukaan McDonald’s kali ini akan menjadi restoran McDonald’s pertama yang dibuka di Cameron Highlands.

Facebook

Rata-rata netizen yang mengetahui tentang berita tersebut ternyata sangat teruja dan tidak sabar untuk menunggu restoran tersebut beroperasi.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI