GOMBAK- Pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah mengeluarkan waran penggeledahan untuk mengesan dua  orang kanak-kanak yang dilaporkan hilang di Gombak, Selangor.

Polis dimaklumkan mengenai kehilangan Fatimah Azzahrah Bte Abdullah dan Adam Daniel Bin Abdullah pada 30 September, jam 22.07 malam. Kedua-duanya kali terakhir dilihat di Rumah di Bakti Darussalam dekat sini.

 

Fatimah Azzahrah yang berusia 11 tahun disifatkan mempunyai ketinggian sekitar 150 sentimeter, berat 40 kilogram, mempunyai kulit putih dan badan yang kurus serta rambut perang sehingga paras bahu.

Sementara itu, adik lelakinya yang berusia 9 tahun, Adam Daniel Bin Abdullah digambarkan mempunyai ketinggian sekitar 120 sentimeter, berat 35 kilogram, bentuk badan sederhana, berkulit gelap dan tidak berambut.

Sesiapa yang terjumpa mereka atau mungkin mempunyai maklumat mengenai kanak-kanak tersebut diminta menghubungi pegawai penyiasat, Sjn Hasrol Bin Ismail di talian 017-5262726 atau Ibu Pejabat Polis Daerah Gombak di talian 03-61262222.

Maybe you're interested :

Share
Kategori: NASIONAL

Video Popular