Berapa ramai pasangan warga emas yang masih mampu menjadi pasangan romantik seperti pasangan dalam gambar yang dirakam oleh seorang pengguna Facebook hampir setahun lalu ini.

Ia hanya satu momen intim dengan pandangan mata cinta sejati antara seorang lelaki warga emas dan pasangannya dalam satu janji temu di restoran makanan segera.

Tetapi sudah cukup membuat hati ribuan netizen menjadi cair.

Pengguna Facebook bernama Al Oliver Reyes Alonzo merakamkan gambar pasangan warga emas dari Filipina ini sedang berjanji temu seperti pasangan muda sedang hangat bercinta di dalam restoran McDonald’s.

Semasa sedang makan di restoran itu, Alonzo terlihat pasangan warga emas ini melihat satu sama lain dengan pandangan romantik, terutama lelaki tua itu dengan ekspresi wajahnya yang penuh cinta dan kasih sayang.

Lelaki warga emas ini memangku dagu dengan kedua belah tangan dan matanya begitu bersinar memandang kekasih hatinya yang berada di hadapan mata bersama senyuman.

Pandangan cinta sejati seperti baru pertama kali bertemu yang sungguh manis dan menyentuh hati.

Al Oliver Reyes Alonzo/Facebook

Alonzo mengambil gambar pasangan tua ini dan memuat naiknya di laman Facebook dengan kapsyen, “Sungguhpun kita sudah tua, saya mahu melihat kamu dengan pandangan ini.”

Gambar pasangan warga emas ini telah menyentuh hati netizen dengan lebih 137,000 perkongsian sehingga ada yang mengambil kesempatan meluahkan rasa cinta terhadap pasangan masing-masing.

Al Oliver Reyes Alonzo/Facebook

Ramai yang terinspirasi dan memberi komen mahu menjadi pasangan kekasih atau suami isteri yang akan tua dengan rasa cinta dan kasih sayang utuh seperti mereka.

Al Oliver Reyes Alonzo/Facebook

Tidak kira walau apa yang anda fikirkan, gambar ini sememangnya satu momen manis yang datang daripada hati tulus ikhlas.

Dan anda pula patut mencipta momen cinta sendiri ketika usia masih muda yang dapat diabadikan sehingga ke usia tua dengan keizinanNya.

Maybe you're interested :

Share
Kategori: INSPIRASI Pesona

Video Popular