Pelakon yang terkenal dengan jolokan bak patung Barbie, Nadiyah Shahab sebelum ini sering kali menjadi topik bualan orang ramai ekoran raut wajah yang sangat sempurna dan cantik.

Lihat sahaja matanya yang bulat, selain bentuk muka yang tirus yang dimilikinya itu membuatkan orang ramai tidak jemu-jemu melihatnya.

Mana tidaknya, difahamkan pelakon yang berasal dari Singapura itu berdarah kacukan Jawa dan Arab. Baru-baru ini pula, Nadiyah memuat naik foto ibunya sempena Hari Ibu dengan ucapan yang menyentuh hati:-

nadiyah.shahab|Instagram

Happy Mother’s Day to the most amazing woman that ever walked this Earth. I’m just the lucky fool that gets to be her daughter. Have a wonderful weekend with your loved ones all you beautiful mums out there and Ramadhan Mubarak.

“Selamat Hari Ibu kepada wanita yang paling menakjubkan yang berada di Bumi ini. Saya bernasib baik menjadi anak perempuannya. Selamat berhujung minggu yang indah dengan orang tersayang ibu anda yang cantik di luar sana dan Ramadhan Mubarak.”

nadiyah.shahab|Instagram

Sementara itu, melihat kepada foto ibunya, rata-rata netizen tidak percaya bahawa ibu pelakon berkenaan sudah berusia 53 tahun.

Hal ini kerana ibunya itu tampak masih muda dan tidak seperti umur sebenarnya. Foto mereka itu tidak ubah seperti kakak dan adik!

Maklum balas netizen terhadap foto berkenaan:

“Ibu saya sudah berusia 53 tahun. Dah tua dah”

Sumber: nadiyah.shahab|Instagram

Maybe you're interested :

Share

Video Popular