Pelakon terkenal, Keanu Reeves membuat kenalan baru selepas penerbangannya membuat pendaratan kecemasan pada hujung minggu lepas.

Pelakon John Wick itu terpaksa menaiki van dari San Francisco ke Burbank, Los Angeles ketika penerbangan United dipaksa membuat pendaratan kecemasan di Bakersfield.

Sputnik International

Dalam rakaman video yang dirakam oleh penumpang yang lain, Reeves dilihat mengambil inisiatif untuk membantu menyemak semula rancangan perjalanan, akhirnya menaiki van dengan penumpang lain – kerana pada ketika itu, memandu ke Los Angeles lebih cepat daripada menaiki kapal terbang.

Terdapat video daripada penumpang yang lain jelas menunjukkan Reeves begitu gembira dan menikmati masa yang diluangkan dalam perjalanan ke Los Angeles itu.

Semasa perjalanan, Reeves dengan gembira membaca fakta-fakta menarik tentang Bakersfield kepada penumpang yang lain, dan membuka YouTube untuk memainkan pilihan muzik yang berasal dari Bakersfield (muzik country yang dicipta pada tahun 1950-an di dalam dan sekitar bandar pertanian).

Kemudian, selepas tiba di destinasi mereka, Reeves dilihat menuju ke Carl’s Jr, mungkin mahu mengisi perut yang lapar setelah menempuh perjalanan yang agak panjang itu.

Jika anda mencari rakan untuk teman anda dalam perjalanan, Keanu Reeves harus berada di bahagian atas senarai anda. Ternyata Reeves adalah peneman yang terbaik.

Berikut adalah gambar dan video yang dikongsikan oleh penumpang-penumpang yang terkandas bersamanya:

“Pada waktu itu, apabila penerbangan anda hampir terhempas dan harus membuat pendaratan kecemasan di lapangan terbang terpencil, tetapi sekurang-kurangnya Keanu Reeves berkongsi detik yang kurang baik bersama dengan anda.”

“SELURUH KISAH IG INI ADALAH TENTANG KEANU * ciuman chef Itali * PERFEKSI”

“Keanu terkandas di suatu tempat di California dan terpaksa mengambil bas dan bukannya pesawat dan ada seorang lelaki yang memfailkan keseluruhan pengalaman dan saya MERAYU anda untuk menonton ini.”

Sumber: Time, Oriental Daily

Maybe you're interested :

Share
Kategori: HIBURAN INSPIRASI VIDEO

Video Popular