Cara yang paling indah untuk menghiasi meja makan adalah dengan menggunakan benda semula jadi, kerana alam semula jadi memberi kita warna dan aroma yang terbaik, yang boleh dipraktikkan, seperti dalam video ini.

videoPlayerId=1e23ff59d

Ad will display in 09 seconds

Dalam video yang menarik ini menunjukkan kepada anda beberapa cara kreatif untuk mengubah buah oren menjadi hiasan untuk menghiasi meja makan anda supaya kelihatan lebih menarik. Buah oren diubah menjadi hiasan-hiasan yang comel.

Dengan menggunakan buah oren, anda boleh membuat pelbagai bentuk yang anda inginkan, comel dan menarik, seperti patung haiwan, bunga, dan cawan kecil; dengan hanya memotong beberapa bahagian dengan kreatif.

Hiasan daripada buah oren ini akan membuatkan meja makan anda yang kelihatan biasa akan berubah menjadi sesuatu yang artistik, berwarna-warni dan aromatik.

Rujuk video untuk melihat bagaimana ia dilakukan. Anda wajib mencubanya di rumah kerana caranya sangat mudah. Meja makan anda tidak akan kelihatan bosan lagi selepas ini setelah diletakkan hiasan buah oren ini.

Sumber: BLesINSPIRADOR

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds