Kita semua tahu bahawa datuk dan nenek kita semuanya adalah insan-insan yang baik hati, lemah lembut, penuh kasih sayang dan begitu bersemangat ketika melayani karenah cucu-cucu mereka. Malahan, ramai juga yang mengatakan bahawa datuk dan nenek lazimnya menyayangi cucu mereka lebih daripada anak-anak mereka sendiri!

videoPlayerId=224e4a888

Ad will display in 09 seconds

Ketika seorang nenek melihat cucunya, tiada apa yang boleh membuatkannya lebih berbangga berbanding hakikat bahawa dia telah mempunyai cucu. Malahan, semakin ramai bilangan cucunya, semakin bahagialah seseorang nenek itu kerana dia tahu bahawa dia mempunyai keluarga yang besar dan saling berkasih sayang sesama sendiri.

Kredit: BLesInspirador

Dan, apabila bercerita tentang moyang, tiada apa yang boleh menandingi perasaannya.

Seorang moyang dalam video ini telah menerima kehormatan yang besar kerana masih berupaya melihat cicitnya yang hebat dan momen ini berjaya dirakam. Kami tidak dapat menafikan bahawa moyang ini kelihatan sangat berbangga!

Kredit: BLesInspirador

Video yang menyentuh hati ini mungkin akan menyebabkan air mata anda mengalir. Adegan yang dirakam benar-benar membuatkan penonton terharu. Syukurlah, walaupun keadaan kesihatan moyang ini tidaklah dalam keadaan yang terbaik, namun dia masih berpeluang bertemu dengan generasi baharunya.

Kredit: BLesInspirador

Pada permulaan video, anda dapat melihat bagaimana wanita tua itu memegang bayi yang baru lahir di tangannya sambil memandangnya dengan kekaguman. Seorang yang berada di kawasan itu mengatakan: “Dia adalah anak Karina yang baru lahir, sudah berusia sebulan.”

Kredit: BLesInspirador

Nenek pada mulanya hanya mengagumi dia, kemudiannya bersuara dengan memuji bayi lelaki itu, “Betapa indahnya [bayi] ini.” 

Ah, tiada kata-kata lagi yang dapat diungkap ketika menonton saat yang mengharukan ini. Detik yang sangat beremosi!

Kredit: BLesInspirador

Di saat-saat terakhir video, kita dapat menyaksikan bagaimana moyang yang bahagia ini memberikan rahmatnya kepada bayi itu dengan menyentuh muka bayi itu dan kemudiannya memberikan satu kucupan sayang pada dahi si kecil itu.

Video ini sememangnya sangat menyentuh hati dan perasaan sesiapapun yang menontonnya. Ayuh kongsikan entri ini bersama keluarga anda!

Sumber: BLesInspirador

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds