Keindahan muzik bukan hanya pada melodi, irama dan suara tersendiri, tetapi juga dalam kreativiti penambahbaikannya. Mampu membuat bunyi melodik yang unik dalam keharmonian yang sempurna dengan pemuzik adalah seni yang sebenar.

videoPlayerId=90fd7e927

Ad will display in 09 seconds

Angelina dan Ashley Leyva adalah merupakan pasangan kembar dan pelakon yang telah mula mencipta nama dalam dunia hiburan. Sering kali dikatakan bahawa pasanagan kembar ini berkongsi hubungan istimewa antara satu sama lain sepertu satu talian telepati.

Jadi bayangkan kelebihan mereka ini digunakan dengan bermain piano bersama-sama?

Mereka akan membuktikannya kepada kita! Mereka memasuki kedai piano dan memutuskan bahawa ia adalah masa yang tepat untuk mencuba membuat persembahan mini. Pasangan kembar tersebut memilih piano berwarna merah untuk memulakan persembahan mereka. Pada mulanya salah seorang daripada mereka hanya melihat daripada tepi. Kemudian memaksa pasangan kembarnya untuk pindah ke piano sebelahnya. Melodi yang dihasilkan gabungan daripada mereka adalah sangat harmoni dan mengagumkan.

Mereka kelihatan sangat santai bermain, mendongak kepala ke atas sambil memejamkan mata semasa bermain. Malah, mereka juga bertukar-tukar piano semasa sedang bermain. Ternyata mereka mempunyai bakat yang hebat dalam bermain piano. Tonton video yang disediakan untuk melihat bakat mereka yang sangat menakjubkan.

Era Baru

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds