Dunia ini penuh dengan perkara-perkara yang indah dan pasangan ini dapat membuktikan kepada anda, kanak-kanak lelaki dan kawannya, anak gorila. Kedua-dua mereka berseronok dan tidak ada yang mengganggu mereka bermain. Kelihatan seperti gorila dan sahabatnya menikmati perkara-perkara yang paling indah dalam hidup ini. Tonton video gelagat comel mereka di bawah:

videoPlayerId=32599bcaa

Ad will display in 09 seconds

Video bermula dengan menunjukkan seorang kanak-kanak lelaki yang berada di zoo melihat anak gorila disebalik kandang berkaca. Kanak-kanak tersebut cuba untuk mendapatkan perhatian anak gorila itu. Sebaik sahaja anak gorila tersebut melihat kanak-kanak itu, gorila itu memulakan permainan sorok-sorok yang comel. Kanak-kanak itu kelihatan terhibur dengan anak gorila tersebut.

Kedua-dua mereka kelihatan seronok bermain. Setiap kali kanak-kanak tersebut melihat gorila itu bergerak ke sisi lain, dia ketawa gembira dan tidak mahu interaksi dengan teman haiwannya berakhir. Tetapi akhirnya, anak gorila itu letih dan duduk.

Walau bagaimanapun, kanak-kanak itu tidak mengalah sama sekali. Sebaliknya, cuba pujuk gorila tersebut untuk bermain semula.

Ini adalah contoh yang hebat tentang apa yang berlaku apabila kanak-kanak dan haiwan membentuk ikatan istimewa. Ada yang mengatakan bahawa terdapat kebaikan untuk anak anda membesar bersama haiwan peliharaan. Mereka akan sentiasa menjadi kawan setia dan mencari cara untuk berseronok bersama.

Pernahkah anda bertemu dengan haiwan begini semasa anda di zoo?

Era Baru

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds