Seorang bayi bernama Christian sedang dibuai tidur yang enak. Tetapi apabila dia mendengari lagu nyanyian Bruno Mars “Runaway Baby”, dia secara serta merta mula menggerakkan badannya dengan sungguh bertenaga.

videoPlayerId=bb68fd88f

Ad will display in 09 seconds

Bangun dari tidur kadang-kadang amat sukar dilakukan. Kita semua pernah mengalami betapa malasnya kita hendak bangun dari tidur yang enak sepanjang malam ataupun hari petang. Tetapi, bayi kecil ini menunjukkan kepada anda betapa gembiranya dia apabila bangun sahaja.

Si kecil yang bernama Christian tidak pernah mengalami masalah bangun dari tidur kerana pada setiap hari, dia bangun dengan lagu Bruno Mars iaitu untuk mula menari!

Bruno Mars telah membuat lebih dari seratus juta orang menari di ruang tamu mereka, ketika dia membuat persembahan pada separuh masa rehat pada acara Super Bowl bulan lalu dan kelihatan seperti demam muziknya telah berpindah kepada si kecil ini

Dengan serta merta bunyi lagu Bruno Mars “Runaway Baby” dimainkan Si kecil sedang tidur dengan nyenyak mula bergerak dan mengangkat punggungya untuk mula menari dengan penuh bertenaga.

Era Baru

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds