Gadis yang mempunyai selera makan yang besar sekali lagi muncul dalam video baru, pada kali ini dia menjamu habis beberapa hidangan sayur-sayuran.

videoPlayerId=e104edc15

Ad will display in 09 seconds

Rakaman video gadis kecil yang di China ini menunjukkan bahawa dia telah menghabiskan dua hidangan sayur-sayuran dan tiga mangkuk sup. Mencapai jumlah lebih 84,000 penonton melalui saluran laman Facebook.

Dalam video dia dilihat duduk di hadapan meja, menggunakan lapisan bib penguin comel dan melihatkan bahawa dia bersedia untuk menikmati persekitaran makanan yang berkhasiat di hadapannya.

Semasa dia duduk, dengan semangat meminum sup dan meminta untuk diisi kembali sekurang-kurangnya tiga kali pada mangkuk tersebut.

Setelah selesai menjamu hidangan tersebut, mejanya telah dikemaskan oleh seorang wanita, iaitu ibunya.

Rakaman video itu telah menarik pelbagai jenis komen di rangkaian sosial.

Salah satu daripadanya bertulis: “Apabila dia membesar kelak, dia pasti akan amat membenci ibunya kerana memberikan potongan rambut seperti ini sewaktu kecil!”.

Satu lagi menulis: “Daripada apa yang saya lihat adalah sayuran dan mereka tidak menggorengnya! Jadi, saya fikir ia adalah makanan yang sihat dan sangat bagus untuk ibu bapa untuk menggalakkan anak-anak mereka makan sayur-sayuran.”

“Saya berasa sangat malu kerana, dia makan lebih banyak sayur-sayuran daripada saya.” kata satu lagi komen.

Era Baru

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds