Kini, kajian baru menunjukkan bahawa terdapat beberapa kebenaran, bahawa mesin bergetar mungkin dapat memberikan beberapa faedah yang sama seperti aktiviti fizikal sebenar. Namun, dua kanak-kanak comel menemui satu cara untuk demonstrasi mesin tersebut disamping ia bukan digunakan sebagai alat senaman. Dengan saiz badan mereka berdua yang sangat comel itu, mereka kelihatan sangat gembira menikmati mesin tersebut.

videoPlayerId=dccd78d8d

Ad will display in 09 seconds

Selama bertahun-tahun, beberapa syarikat telah mengkaji bahawa getaran boleh digunakan sebagai satu bentuk senaman. Ia telah melalui proses yang agak lama sehinggalah mesin getaran telah melalui beberapa perubahan seperti yang kita lihat pada hari ini.

Keberkesanan alat senaman ini bergantung kepada berat badan individu. Jika berat badan anda dibawah kadar yang disyorkan, anda tidak boleh menghilangkan lemak dengan getaran.

Sungguhpun begitu, ia tidak bermakna mesin itu tidak berkesan. Kerana terdapat beberapa lagi faktor kesihatan yang diberikan oleh mesin senaman tersebut.

Dengan mengetarkan lemak pada seluruh badan kanak-kanak tersebut, mereka nampaknya lebih menyukainya seperti sedang bermain alat permainan. Salah satu daripada mereka tertawa gembira sehingga membuatkannya jatuh tersungkur, namun itu tidak membuatkannya berhenti.

Era Baru

Maybe you're interested :

Share
Kategori: INSPIRASI VIDEO

Video Popular

Ad will display in 09 seconds