Anak kecil memang suka bermain. Sejak kecil lagi ramai antara mereka yang sudah menunjukkan minat terhdap sesuatu. Ada yang bijak dalam Sains atau matematik, sehingga ada yang boleh menghafal pelbagai jenis elemen dalam Kimia. Ada juga yang mudah menyelesaikan soalan matematik dan tidak ketinggalan mereka yang pandai dalam senia melukis. Walaupun masih kecil ada yang sudah boleh melukis bermacam watak kartun dengan cantik sekali.

videoPlayerId=ff8b6b93c

Ad will display in 09 seconds

Bagi kanak-kanak lelaki ini pula dia nampaknya lebih cenderung ke arah sukan. Sekali lihat pasti ramai bersetuju jika dikatakan si kecil ini adalah peminat pasukan Chelsea paling muda di dunia. Selain itu, dia juga punya bakat yang tersendiri. Lihatlah apa yang dilakukannya.

Ketika orang lain sibuk dengan sesuatu di tengah padang dia memutuskan untuk menunjukkan bakatnya kepada orang ramai. Dia bukan sahaja berjaya membawa bola hingga ke gawan gol tetapi dia dengan yakin terus menjaringkan gol untuk pasukannya.

Apa yang lebih manis ialah apabila kejayannya itu diraikan oleh para penonton. Mereka bersorak atas gol tersebut dan si kecil ini pastinya bangga dan gembira dengan gol yang berjaya dihasilkannya!

Era Baru

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds