Apabila anda memikirkan haiwan singa, perkara pertama yang anda terlintas dalam fikiran anda adalah menakutkan dan berbahaya. Tetapi tidak pada lelaki ini bahawa, ibu singa ini berkelakuan mesra dengan penjaganya malah anak-anaknya juga.

Singa hidup dalam kumpulan besar dan mempunyai hubungan sosial antara satu sama lain. Sebaik sahaja mereka menerima anda sebagai sebahagian daripada kumpulan mereka, mereka akan melayan anda dengan cara yang sangat istimewa.

Paparan tentang video berikut menunjukkan maksud diatas dengan jelas. Ibu singa ini mempunyai kepercayaan penuh terhadap salah seorang penjaga mereka. Tahap kepercayaannya yang tinggi sehingga ia tidak berasa ragu-ragu untuk berada di dakapannya dan juga membenarkan dia memegang anak-anaknya.

Orang biasa pun tidak dapat membayangkan, bahawa singa betina ini boleh berkelakuan sebegitu terhadap penjaganya. Penjaga itu pastinya telah lama mengikuti perihal kesihatan sewaktu dalam penjagaannya. Ia adalah satu detik yang luar biasa.

Lihat sahaja bagaimana ia membenarkan penjaganya mengangkat anaknya tanpa berasa sedikit ancaman. Anak singa yang baru berusia dua minggu ini belum lagi mengenali ayahnya, seperti yang diketahui bahawa singa jantan agak sukar bersahabat dengan anak-anaknya.

Buat masa ini, anak singa ini gembira berinteraksi dengan lelaki ini!

Era Baru

Maybe you're interested :

Share
Kategori: Pesona VIDEO

Video Popular

Ad will display in 09 seconds