Kadang kala, ia boleh menjadi saat yang menyeramkan buat ibu bapa apabila anak sulungnya bertemu dengan adiknya yang baru lahir untuk pertama kalinya. Lazimnya, ibu bapa tidak tahu bagaimana anak sulung mereka akan bertindak balas dengan situasi tersebut. Tonton video berikut untuk melihat momen yang manis ini dan dengarkan lagu comel yang dicipta oleh gadis ini.

Adakah dia bersedia untuk menjadi kakak atau abang? Adakah semuanya akan baik-baik sahaja? Adakah mereka akan menyukai bayi itu atau adakah mereka akan cemburu? Adakah mereka akan berlemah lembut atau akan meletakkan bayi dalam bahaya?

Namun, admin yakin bahawa ibu bapa ini menghela nafas lega ketika anak perempuan mereka bertemu adiknya yang baru lahir untuk kali pertama. Sudah jelas bahawa mereka tidak perlu risau.

Mereka mula merakam momen berharga itu sementara kakak perempuan yang baru itu memegang adiknya buat pertama kalinya, dan apa yang dirakamkan begitu mengharukan!

Ketika melihat wajah bayi yang baru lahir itu, dia mula mencipta sebuah lagu asuhan yang manis. Kata-katanya terlalu comel!

Sudah jelas bahawa bayi yang bertuah ini mempunyai seorang kakak yang penyayang dan akan menjaga dan mengawasinya sepanjang hidupnya!

Era Baru

Maybe you're interested :

Share
Kategori: Pesona Ria VIDEO

Video Popular

Ad will display in 09 seconds