Memperkenalkan, Oakley, si burung hantu yang diselamatkan yang bersungguh-sungguh berlatih untuk sambutan Halloween. Inilah kisah Oakley yang sangat mirip dengan mitos-mitos kucing terbang.

Seperti yang kita tahu, pada hari sambutan Halloween, ramai orang akan berpakaian seperti burung hantu dan kucing hitam. Ini secara tidak langsung membuatkan seperti dua ekor haiwan ini serasi dengan sambutan ini kerana rupa mereka yang menakutkan.

Anehnya, burung hantu ini sendiri, yakni di dalam hal ini merujuk kepada Oakley, turut menyukai musim itu dan pada setiap tahun ia akan bersedia sebaik mungkin untuk menarik perhatian rakan-rakan, keluarga dan orang yang tidak dikenali yang menemuinya.

Aneh sekali bukan? Siapa sangka sememangnya burung ini sendiri menyukai musim ini dan ia bukannya semata-mata direka oleh manusia!

Dengan tidak merisaukan tentang hasil persembahannya, Oakley tetap juga berusaha keras. Tonton video pendek yang menunjukkan Oakley sedang berlatih berhibur dengan lagu-lagu Halloween bersama rakan bonekanya yang bukan sahaja menghiburkannya, tetapi juga menghiburkan dan menghilangkan tekanan kita yang menontonnya.

Comel sungguh!

Era Baru

Maybe you're interested :

Share
Kategori: Aneh Pesona Ria VIDEO

Video Popular

Ad will display in 09 seconds