Apabila seorang pejalan kaki mendengar bunyi lembut datang dari pinggir tempat letak kereta di Southern California, mereka segera pergi menyiasat.

Setelah diteliti bunyi tersebut, seekor anak kucing telah terperangkap di dalam longkang, seorang pejalan kaki yang baik hati telah masuk ke dalam longkang dengan lampu suluh. Dalam usaha untuk menyelamatkan kucing yang tidak berdaya, mereka menyedari bahawa keadaan itu tidaklah mudah seperti yang diharapkan.

David Loop dari sebuah syarikat Sierra Pacific FurBabies dipanggil ke tempat kejadian pada kira-kira pukul 1:30 petang apabila anak kucing itu mula-mula ditemui. Dia mencadangkan dirinya diri turunkan ke dalam longkang tersebut dengan bantuan beberapa orang yang menahannya daripada tersangkut secara perlahan-lahan.

Apabila dia sampai di bahagian bawah longkang, dia mendapati anak kucing itu sebenarnya tidak terperangkap pada longkang utama yang dimasukinya, sebaliknya terperangkap pada dalam paip pemisah yang berukuran kira-kira lapan inci.

Amat mustahil untuk menyelamatkan kucing tersebut kerana kedudukan paip itu dan juga ruangannya  sempit.

Pasukan sukarelawan bertegas untuk menyelamatkan anak kucing tersebut dan  mereka harus mencari jalan secepat mungkin.

Ia adalah saat yang paling bernilai bagi mereka semua yang terlibat setelah berjaya menyelamatkan anak kucing tersebut.

Era Baru

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds