Diselamatkan oleh wild card berikutan tersingkir dalam “Six Chair Challenge” X Factor, Samantha Lavery, 17, kembali dalam program realiti televisyen, dan kali ini dia bersedia menyanyi di Rumah Juri di Malibu.

Penyanyi muda dari Durham ini tidak pernah menyangka dia akan berada di lokasi yang eksotik berkenaan untuk bertanding lagi.

Talent Recap

Oleh itu, pada hari itu di rumah di tepi pantai, matahari bersinar, cuaca sempurna-semuanya kelihatan sempurna, kecuali satu perkara.

Semasa Samantha muncul di hadapan para juri untuk uji bakatnya, dia terkejut apabila menerima kritikan terhadap solekannya sebelum dia mula bernyanyi.

Talent Recap

Bukan kritikan baru kepada Samantha, bagaimanapun, dalam pertunjukan terakhirnya di X Factor, Simon Cowell memujinya cantik secara langsung.

Talent Recap

Oleh itu, kali ini, Simon yang berpakaian putih dan memakai cermin mata hitam, berkata: “Samantha, ini bukan personaliti sebenar anda, apa yang telah berlaku kepada imej pop anda. Saya rasa imej pop lebih sesuai dengan anda. Saya ingin melihat anda tanpa solekan. “

“Samantha, saya ingin tahu siapa awak sebenarnya.”

Talent Recap

Samantha mencadangkan bahawa dia akan kembali selepas menanggalkan solekan itu. Apabila Samantha berjalan pergi, Simon mengatakan bahawa walaupun dia memakai seluar jeans, itu baik-baik saja-dia hanya mahu mendengarnya bernyanyi.

Jelas sekali, hari tersebut merupakan hari yang panjang, bukan hanya untuk peserta yang gementar menunggu giliran mereka, tetapi juga para juri.

Talent Recap

Apabila Samantha kembali untuk menyanyi, hari sudah bertukar gelap di luar. Ketiga-tiga juri tersenyum melihatnya – dia jelas kelihatan berbeza. Malah, Simon bersandar ke hadapan dengan penuh kagum hanya untuk melihatnya dengan lebih baik.

“Dan siapakah kamu?” Dia bergurau dengan senyuman mesra. “Kamu kelihatan hebat.”

Talent Recap

Apabila Samantha mula menyanyikan baris pertama  lagu “Make It Rain,” dia menunjukkan keupayaan vokalnya yang luar biasa. Dengan melihat ekspresi yang memuaskan hati para juri semasa mereka mendengar, kita dapat melihat bakat yang terpendam gadis muda ini.

Talent Recap

Sangat kagum dan gembira dengan vokal Samantha yang luar biasa, ketiga-tiga juri memuji bintang yang bercita-cita tinggi ini.

Juri, Mel B mengatakan bahawa dia memiliki kematangan dalam suaranya, yang membuatkannya suka.

Seorang lagi juri yang merupakan bekas ahli kumpulan Spice Girl, Emma Bunton, berkata bahawa dia rela mendengar Samantha menyanyi sepanjang hari.

Walaupun Samantha dipilih sebagai salah satu daripada 3 teratas berikutan persembahannya di Rumah Juri, namun pada minggu ke 6, dia telah tersingkir.

Tonton persembahan Samantha Lavery di bawah:

Era Baru

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds