Adakah anda mahir menggunakan peralatan kecergasan treadmill? Berapa lama anda boleh seimbangkan badan anda di atas treadmill itu? atau berapa kerap anda tergelincir ketika menggunakannya?

Seorang lelaki dilihat terlalu bersahaja menggunakan peralatan kecergasan tersebut di sebuah gim. Menariknya lagi, dia melakukan tarian berdasarkan lagu Bruno Mars “Uptown Funk” dengan begitu baik sekali tanpa tergelincir atau terjatuh.

Carson Dean ialah seorang pelakon, penari, dan koreografer Amerika. Sejak kecil dia sudah aktif dalam gimnastik dan tarian. Jadi tidak hairanlah jika dia mampu melakukan tarian di atas treadmill.

Bagi anda yang belum mahir menggunakan treadmill, jangan tiru aksi ini. Namun jika anda mahu mempelbagaikan aksi semasa menggunakan treadmill, mungkin boleh mencuba lagu yang berentak perlahan.

Sumber: ViralNova

Mari saksikan video yang telah menjadi tular dengan 10 juta tontonan di bawah.

Jika anda suka dengan kisah ini. Sila berikan sokongan dengan KONGSI bersama rakan anda supaya kami dapat terus berusaha menyediakan kandungan berkualiti buat tatapan komuniti semua. Ribuan Terima Kasih.

Era Baru

Maybe you're interested :

Share
Kategori: Ria VIDEO

Video Popular

Ad will display in 09 seconds