‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ mungkin terpaksa bersaing secara sengit dengan filem yang lain bagi mencapai kutipan pecah panggung, namun populariti The Rock  telah berjaya menarik perhatian peminat filem di Malaysia.

Sony Pictures Entertainment

Setelah tayangan perdana dibuat di pawagam terpilih pada 18 Disember lalu, filem sekuel daripada Jumanji (1995) ini telah berjaya mengutip sebanyak RM11.5 juta di Malaysia, dan mengalahkan filem ‘Star Wars: The Last Jedi’ untuk meraih tempat pertama.

Sony Pictures Entertainment

Pratonton  ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ telah ditayangkan di pawagam terpilih bermula Isnin lepas. Hal ini bermakna ia berjaya meraih RM11.5 juta dalam masa empat hari sahaja!

Sony Pictures Entertainment

Ia juga merupakan kutipan tertinggi untuk tayangan pratonton dalam sejarah filem pecah panggung di Malaysia!

Filem ini dibintangi oleh Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, Jack Black, Nick Jonas, dan Bobby Cannavale. ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ secara rasmi akan ditayangkan di seluruh Malaysia bermula 21 Disember 2017.

Sony Pictures

Trailer Jumanji: Welcome to the Jungle:

Jika anda suka dengan kisah ini. Sila berikan sokongan dengan KONGSI bersama rakan anda supaya kami dapat terus berusaha menyediakan kandungan berkualiti buat tatapan komuniti semua. Ribuan Terima Kasih.

Era Baru

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds