Kehidupan kita seringkali dihidangkan dengan pelbagai kejutan dan kebetulan yang tidak disangka-sangka. Seperti pasangan pengantin baru ini, Evan Ayers dan Brytin Waterlyn, baru-baru ini menemui sesuatu mengenai hubungan mereka, sebuah kebetulan yang sangat indah!

Mereka yang telah berkahwin selama lapan bulan telah menemukan sesuatu yang mengejutkan semasa mereka sedang mencari periuk nasi di rumah mereka.

Entah bagaimana mereka terjumpa sebuah foto lama semasa sibuk mencari periuk nasi itu. Evan yang melihat gambar itu mula merasakan seperti ada sesuatu pada foto itu. Dia menatap lama gambar tersebut, gambar pra sekolah sebelum dia berlari menuju ke arah isterinya sambil ketawa.

Imgur

Gambar lama Brytin  semasa di pra sekolah jelas menunjukkan dia tersenyum manis, sangat comel!

Imgur

Tidak lama kemudian Evan perasan akan seseorang dikenalinya yang duduk bersebelahan dengan Brytin. Dia seolah-olah tidak percaya bahawa itu adalah dia. Ya, dialah kanak-kanak yang duduk di sebelah Brytin  di dalam foto pra sekolah itu! Gambar tersebut telah diambil semasa mereka kira-kira berusia tiga tahun!

Imgur

Walaupun masing-masing membesar di bandar yang berlainan tetapi siapa sangka mereka dipertemukan semula selepas 16 tahun! Mereka juga tidak menyangka bahawa mereka adalah kawan semasa di pra sekolah. Benar-benar sebuah takdir yang sangat indah!

Imgur

Benarlah kata orang jika sudah jodoh tidak akan ke mana. Sejauh mana pun terpisah, selama mana pun tidak bertemu tetapi jika benar sudah ditakdirkan bersama, tiada apa yang boleh menghalangnya!

ThePicta

Era Baru

Maybe you're interested :

Share
Kategori: INSPIRASI Pesona Ria

Video Popular

Ad will display in 09 seconds