Pasangan suami isteri Kasi dan Shane Pruitty mendapat khabar gembira setelah hampir setahun menunggu keputusan untuk mengambil anak angkat perempuan. Pengambilan anak angkat ini dilakukan tanpa pengetahuan anak mereka. Reaksi spontan mereka sungguh di luar jangkaan.

Pasangan suami isteri Kasi dan Shane pruitty menamakan anak angkat mereka Casey Murrey.

Mereka melakukan segala proses mengambil anak angkat ini tanpa memberitahu sesiapa bahkan anak mereka sendiri. Reaksi anak perempuan mereka sungguh terkejut dan begitu gembira.

Pasangan ini mengambil masa lebih kurang setahun bagi mendapatkan anak angkat mereka secara sah. Usaha mereka tampak berbaloi apabila penerimaan terhadap pertambahan ahli keluarga diterima dengan begitu baik oleh anak mereka.

Kedatangan ahli keluarga baru dalam hidup keluarga mereka disambut dengan tangisan kegembiraan oleh anak perempuan mereka termasuk isterinya.

Kegembiraan jelas terpancar di wajah mereka dengan kehadiran ahli kelaurga baru mereka.

Kegembiraan ini dikongsi oleh pasangan itu yang berkongsi video mereka di laman sesawang Facebook. Setakat ini jumlah tontonan telah melebihi 100 ribu jumlah tontonan. Video ini hanya berdurasi 1:16 minit sahaja.

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds