Siapa sangka dalam banyak-banyak perserta yang bertanding dalam pertandingan realiti itu, seorang kanak-kanak perempuan yang baru berusia 9 tahun itu akhirnya dipilih juri untuk menerima ‘golden buzzer’ selepas menonton nyanyiannya yang cukup luar biasa.

Tuah milik Celine Tam apabila dia dipilih oleh juri jemputan dalam pertandingan realiti TV terkenal, America’s Got Talent, Laverne  Cox. Tiada siapa yang menyangka bahawa kanak-kanak itu berjaya menambat hati juri itu sehingga dia diberikan ‘golden buzzer’

Celine, yang dinamakan sempena penyanyi terkenal, Céline Dion, mendedikasikan lagu itu buat adik perempuannya yang bernama  Dion.

Mereka dinamakan sempena nama artis terkenal itu kerana sangat meminati penyanyi yang berasal dari Kanada itu. Pada penampilan pertama Celine di America’s Got Talent dia telah menyanyikan lagu klasik Dion, “My Heart Will Go On”

Anda teruja ingin melihat persembahan luar biasa kanak-kanak ini? Tonton video di bawah dan anda pasti bersetuju untuk memberikannya ‘golden buzzer’

Era Baru

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds