Aneh, HIBURAN

Bapa kucing menemani pasangannya melalui proses melahirkan anak, pemiliknya memerhatikannya selama 3 jam dan merekodkan video saat yang menyentuh perasaan itu.

Bapa kucing menemani pasangannya melalui proses melahirkan anak, pemiliknya memerhatikannya selama 3 jam dan merekodkan video saat yang menyentuh perasaan itu.

Seorang netizen berkongsi saat kucingnya yang berusia 11 bulan melahirkan anak. Reaksi bapa kucing itu sangat mengejutkan. Semasa proses melahirkan itu berlaku, bapa kucing memerhati keseluruhan proses kelahiran itu.

Selepas dilahirkan, kedua-dua kucing tersebut bergilir untuk menjaga anak mereka, ia sangat menyentuh perasaan!

Ibu kucing sedang melahirkan anak sementara bapa kucing memerhatikan keseluruhan proses di sebelah

Sebelum mereka dipertemukan, kami mendapati ibu kucing hamil

Kami bimbang bahawa bapa muda ini mungkin tidak dapat menyesuaikan diri, tetapi jangkaan kami salah kerana ia merupakan kucing jantan yang baik

Ia tahu waktu yang sesuai untuk masuk dan menghiburkan ibu kucing dan melihat anak-anaknya

Semalam, seorang kawan kami datang dan keesokan harinya, anak-anak kucing tidak dapat ditemui! Kami sangat bimbang. Kami mendapati bahawa ibu kucing telah memindahkan mereka ke bilik rahsia di dalam almari, bertujuan untuk melindungi anak-anak. Ia adalah biasa kerana ibu kucing mempunyai naluri keibuan yang tinggi.

Ibu kucing memerhatikan anak-anaknya, sementara mereka tidur nyenyak.

Tuannya membersihkan almari dan membiarkan mereka tidur di sana

Hari ke 10, mata bayi sudah terbuka separuh

Ketika anak-anaknya semakin besar, kucing ibu menjumpai tempat yang lebih selesa untuk menyusukan anaknya iaitu di atas bantal.

Semasa menjaga anak-anak mereka, mereka menyedari bahawa hubungan keluarga mereka yang semakin bahagia di rumah.

Tuannya kini berfikir dua kali untuk mengambil kucing lain apabila melihat bapa kucing itu sebenarnya merupakan suami dan ayah yang baik terhadap keluarganya.

Era Baru

Kategori:Aneh HIBURAN

ANDA JUGA MUNGKIN SUKA

Pilihan Editor

loading...