GAYA HIDUP, Keluarga, VIDEO

Reaksi kanak-kanak ini apabila melihat adiknya yang baru lahir sangat menyentuh perasaan

Reaksi kanak-kanak ini apabila melihat adiknya yang baru lahir sangat menyentuh perasaan

Menjadi seorang ibu boleh membuatkan anda stres lebih-lebih lagi jika anda mempunyai anak yang masih kecil dan bayi. Anda tidak dapat menikmati tidur yang berkualiti dan cukup kerana kesibukan dengan anak-anak anda.

Walau bagaimanapun, dalam video ini, kita dapat melihat bagaimana respon kanak-kanak kecil ini sebaik sahaja beliau melihat adiknya.

Keletah Ellia yang berusia tiga tahun itu segera beralih daripada menjadi marah apabila bangun daripada tidur. Ia berubah menjadi sesuatu yang comel dan indah sebaik sahaja beliau memeluk adik perempuannya yang baru lahir.

Beliau bangun daripada tidur dengan muka yang monyok

Esther Anderson sibuk menjaga bayi yang baru dilahirkannya, Tessa, yang terbangun berkali-kali pada malam sebelumnya. Kemudian Ellia keluar daripada bilik dengan menangis. Beliau mula merakam video untuk menunjukkan kepada suaminya bahawa beliau mengalami hari yang sukar.

“Ini akan menjadi hari yang begitu panjang walaupun di malam hari.”

Beliau menjangkakan Ellia akan membuat perangai, kerana perhatian Esther kini dibahagikan dan Ellia perlu menerima kenyataan bahawa beliau mempunyai adik baru sekarang.

Beliau segera memeluk adiknya yang baru lahir

Dengan tidak dijangka, beliau dengan secara tiba-tiba datang memeluk adiknya dan moodnya bertukar menjadi tenang. Beliau berkali-kali mengatakan:

“Saya sangat menyayanginya.”

Kasih sayang seorang kakak!

Esther merasakan beliau akan melalui hari yang sukar untuk menjaga 2 orang anak, khususnya jika anda mempunyai anak yang baru lahir. Namun jangkaan beliau tidak benar.

Di dalam video ini menunjukkan betapa bertuahnya beliau mempunyai anak yang menyayangi antara satu sama lain. Ellia bertukar menjadi tenang apabila melihat adiknya dan menunjukkan kasih sayangnya kepada adiknya. Esther memberitahu:

“Saya dapat menyaksikan salah satu daripada saat yang indah ini menjadikan setiap pengorbanan berbaloi. Ellie benar-benar sangat mengasihi adik perempuannya dan tidak lama selepas beliau bangun daripada tidur, beliau akan mencari adik perempuannya pada hampir setiap hari. Dan ia sangat comel. “

Ellie benar-benar menyayangi adiknya

Walaupun ramai orang mempunyai tanggapan yang salah bahawa adik beradik ini akan bergaduh, namun kasih sayang antara mereka akan mengatasi apa-apa masalah, perasaan buruk, dan halangan.

Cinta antara adik beradik tidak dapat diukur dan dibandingkan dengan apa-apa pun di dunia ini. Kasih sayang antara adik beradik adalah unik, hanya anda sendiri yang boleh memahaminya.

Bersama ibu-bapa mereka

Lihat video di bawah:

Era Baru

ANDA JUGA MUNGKIN SUKA

Pilihan Editor

loading...